Log in Register

Autentificare

Username
Parola *
Retine parola

Creati un cont

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.
Name
Username
Parola *
Confirmare parola *
Email *
Confirmare email *

contact danadi med  0745 612 360
0233-72 72 72

Politica de confidentialitate

        S.C. DANADI MED S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul .

       Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, DANADI MED are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

    Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe DANADIMED.RO, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica. Astfel, DANADI MED poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

        DANADIMED.RO nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul DANADIMED.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

      De asemenea, DANADI MED va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai dupa ce ne-am asigurat printr-un contract ca aceste informatii sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

      Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

       Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: str.Str. Stefan cel Mare, Bl. 3, Parter II, Roman, Neamt,611039,Romania

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

livrare danadimed