Log in Register

Autentificare

Username
Parola *
Retine parola

Creati un cont

Campurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii.
Name
Username
Parola *
Confirmare parola *
Email *
Confirmare email *

contact danadi med  0745 612 360
0233-72 72 72

                                        Returnarea produselor                                        

       Conform art. 7, din Ordonanta Guvernului nr.130 / 2000 (aplicabila persoanelor fizice), consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

      Recomandarile noastre privind returnarea produselor: Marfa se returneaza in forma sa originala la adresa noastra (Pietonal Stefan cel Mare, Bl.3, Parter II, Roman, Neamt, cod postal 611038), fara a fi deteriorata, cu etichetele intacte, fara a prezenta urme vizibile de folosire, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa.

        Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie. Returul se face prin colet cu firma de curierat Nemo Express. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client. Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mult 30 de zile de la retur prin transfer bancar sau prin curier. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

       DANADIMED SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare intre 10 si 50% din valoarea initiala a produsului, in functie de gradul de afectare al formei initiale al coletului si/sau produsului.

Cos de cumparaturi

 x 
Coş gol

livrare danadimed